Vad kostar begravningen?

Kostnaden för en begravning varierar beroende på hur man väljer att utforma ceremoni och kringarrangemang. Prisuppgifter och fakta om det vi kommer överens om, får du alltid med dig hem, så att du kan ta ställning till förslaget i god tid. De priser vi lämnar, garanterar vi. Vi är övertygade om att den prismodell vi tillämpar kommer att kännas som en trygghet för dig. 

 Du får så småningom en samlingsfaktura med alla begravningens kostnader upptagna. Alla våra priser är givetvis inklusive moms och avgifter.

Eftersom det är svårt att ge en exakt prisuppgift på vad en begravning kostar beroende på vald utformning, blir spännvidden stor mellan ett billigare alternativ till ett mer påkostat. Nedan ger vi er några prisbilder på vad olika begravningar kan innehålla och oavsett ert val arbetar vi utifrån att uppfylla en värdig, ljus och vacker ceremoni:

För er som vill göra mycket själva

Enkel kista, svepningsarbete, transport till kapell inom centralorten.

7.190 kr

Enkel Begravning

Kista, svepningsarbete, transport till kapell inom centralorten, ordnande av präst, organist, begravningstid, gravplats och erforderliga handlingar, representant vid begravningsgudstjänsten.

11.690 kr

Traditionell Begravning

Vi utför begravningen efter Ert önskemål. Inkluderar kista, transport, byråns arbetskostnad, representant vid begravningsgudstjänsten, enkel kistdekoration samt kransförteckning.

13.090 kr